Hirdetés

Lemondott a Paradox Interactive vezetője

|

Ebba Ljungerud helyét egy korábbi igazgató, Fredrik Wester veszi át.

Hirdetés

A cég jövőjével kapcsolatos nézeteltérések miatt lemondott a Paradox Interactive vezérigazgatója, aki 2018 óta állt a vállalat élén. Ebba Ljungerud felmondása ugyan azonnali hatállyal életbe lépett, határozatlan ideig a helyén marad, hogy az átadás-átvétel ne okozzon semmilyen fennakadást az ügymenetben.

Cseppet sem meglepő módon az a Fredrik Wester váltja majd, akitől Ebba 2018-ban átvette a stafétát, szóval semmiféle kockázatot nem vállal a cég az új igazgatóval.

Hirdetés

A Paradox elnöke így kommentálta a lemondást:

"Ebba fantasztikus munkát végzett, mint a Paradox vezérigazgatója. Az irányítása alatt a szervezetünk és a játékosbázisunk nőtt, közben pedig a projektjeink is erősödtek, ami jó alapot biztosít a cég jövőbeni növekedéséhez is."

Közben Fredrik Wester a Twitteren megerősítette, hogy a kinevezése végleges, nincs szó tehát arról, hogy a következő CEO-t keresik és csak átmenetileg töltené be a pozíciót.

Érdekesség, hogy rövid időn belül Ebba a második magas beosztású vezető, aki elbúcsúzik a Paradox csapatától. Augusztus 25-én Daniel Goldberg, a cég vezető marketingese is felmondott, bár egyelőre úgy tűnik, hogy nincs kapcsolat a két ügy között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)