Hirdetés

Lemondott a Ubisoft Avatar és Star Wars játékait fejlesztő csapat vezetője

|

David Polfeldt eddig ügyvezető igazgatói pozícióban segítette a Ubisoft Massive-ot, ez azonban hamarosan megváltozik.

Hirdetés

Nemrég David Polfeldt bejelentette, hogy még ebben az évben leteszi a jelvényét és szolgálati fegyverét, nem ő lesz a továbbiakban a Massive Entertainment, avagy a Ubisoft Massive ügyvezető igazgatója.

A Massive neve leginkább az Assassin's Creed: Revelations, a Far Cry 3, a Just Dance Now vagy az eddig megjelent két Tom Clancy's The Division miatt lehet ismerős számotokra, de ők dolgoznak a 2022-ben érkező Avatar: Frontiers of Pandorán, illetve egy még megjelenési dátum és pontos cím nélküli, nyílt világú Star Wars játékon is.

Hirdetés

Az egyelőre nem tudni, hogy az új projekteket mennyire befolyásolja David Polfeldt távozása. Először az Axios számolt be arról, hogy július 1-től Polfeldt már nem fogja betölteni eddigi pozícióját.

Game Industry Biz azonban azt is kiderítette, hogy a 16 éve a Ubisoftnál dolgozó szakember nem az egész cégnek int búcsút: egy hosszabb szabadság után valamiféle stratégiai szempontból fontos pozícióban tér majd vissza.

Nem arról van tehát szó, hogy Polfeldt véglegesen távozik a Ubisofttól, hanem csak áthelyezik egy kevésbé gyakorlati pozícióba. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)