Hirdetés

A Grand Theft Auto játékok producere Budapesten nyit új stúdiót

|

Budapesti játékfejlesztő stúdió megnyitását tervezi Leslie Benzies, aki a korábban a Rockstar Games csapatát erősítette.

Hirdetés

Leslie Benzies neve leginkább onnan lehet ismerős, hogy a Grand Theft Auto III óta ő volt a GTA játékok producere, de hasonló szerepet töltött be az L.A. Noire és a Max Payne 3 esetében is. Benzies jelenleg az Everywhere munkálataival van elfoglalva, a nagyszabású feladat elvégzéséhez pedig egy újabb stúdiót is be szeretne vonni.

A titokzatos Everywhere már javában készül az Edingurgh-i és Los Angeles-i irodákban, de Leslie Benzies a magyar fővárosban is nyitni akar egy új stúdiót, hogy ott is dolgozzanak a játékon. Hamarosan megnyílhat az új budapesti iroda, ami a nemrégiben bezárt Crytek Hungary csapatból is több munkatársat átvesz, a vezető például Kristoffer Waardahl lesz. 

Természetesen az új együttműködésnek minden résztvevő nagyon örül, és mi is csak remélni tudjuk, hogy sok tehetséges szakember találja majd meg a helyét az új budapesti irodában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)