Hirdetés

Létrejött Dr Disrespect játékfejlesztő stúdiója, máris elkezdődtek az első projekt munkálatai

|

A játékfejlesztőből lett streamer visszatért a gyökereihez.

Hirdetés

Az elhivatott követői minden bizonnyal jól ismerik Guy Beahm szakmai múltját, de a laikusok kedvéért érdemes megemlíteni, hogy mielőtt kitalálta volna a Dr Disrespect perszónát, pályatervezőként dolgozott a Sledghammer Games csapatában. Magyarán nemcsak rálátása van a játékfejlesztés kihívásaira, hanem több évnyi tapasztalata is.

Emiatt is futott fel a szemöldökünk a homlokunk közepére, amikor arról értesültünk, hogy visszatérne korábbi hivatásához. Ráadásul nem egyedül vágott bele a vállalkozásba, vele tartott még az Infinity Ward veteránja, Robert Bawling, kinek korábbi önállósodási kísérlete kudarcba fulladt: a Robotoki stúdió és vele együtt a Human Element című lövölde az enyészeté lett.

Hirdetés

Az újonnan létrehozott, AAA kategóriára lövő Midnight Society alapítói között szerepel még a 343 Industriestől alig egy napja távozott Quinn DelHoyo, és az e-sportban eszközölt befektetéseiről ismert vállalkozó, Sumit Gupta.

Természetesen ennyien legfeljebb egy indie-játékot tudnának tető alá hozni, ezért gőzerővel toboroznak, hogy mielőbb felpöröghessen a fejlesztés. Úgy tervezik, hogy a folyamatnak végig részesei lesznek majd a játékosok és az influencerek, nemrég elkezdett első projektjüket pedig rövidesen le fogják leplezni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)