Hirdetés

Lezárult a Zynga felvásárlása, az egész cég a Take-Two fennhatósága alá került

|

Pontot tettek a 12,7 milliárd dolláros üzlet végére.

Hirdetés

A mai napon, vagyis május 23-án végéhez ért az akvizíció, mostantól fog a Zynga hivatalosan is a Take-Two kiadó szárnyai alá tartozik, miután mindkét fél részvényesei áldásukat adták erre a múlt hét folyamán. Idén januárban derült ki, hogy bekebelezné a Take-Two a Zyngát, ezzel együtt pedig még több franchise látogathat el mobilokra. 

A Take-Two elnök-vezérigazgatója a felvásárlás lezárulta kapcsán nagyon pozitívan nyilatkozott, véleménye szerint kitűnő tehetségek, remek játékok, és piacvezető technológiák kerültek így a céghez.

Hirdetés

A Zynga részéről Frank Gibeau vezérigazgató csupa hasonló szépet mondott, illetve kiemelte, hogy a cél a további növekedés lesz a stúdió életének ezen új fejezetében is. A T2 Mobile Games részleg mostantól a Zynga alá tartozva fog üzemelni, azt pedig biztosra lehet venni, hogy a korábbiaknál jóval több mobiljáték érkezik majd a Take-Two égisze alatt.

Korábban olyan címeket köszönhettünk a Zyngának, mint a FarmVille, a Zynga Poker, vagy a Words with Friends 2. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)