Hirdetés

Csőd szélére került a LootCrate

|

A cég fennmaradásához tulajdonosváltásra van szükség, de mindenkit megnyugtattak, hogy a megrendelt ládák még megérkeznek.

Hirdetés

A LootCrate dobozaiból mi is bontottunk egy párat, és ugyan akadtak kisebb nagyobb problémák - késve érkező ládák, hiányos tartalmú dobozok -, nem gondoltuk, hogy hamarosan arról kell beszámolnunk nektek, hogy a cég éppen végnapjait éli. Márpedig a jelek szerint a probléma sokkal nagyobb, mint azt hittük.

Hirdetés

A cég tegnap bejelentett egy csődeljárást, ezt olyan pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalatok alkalmazzák, akik reménykednek abban, hogy a jövőben valahogy folytathatják az üzletet új befektető segítségével. A Bloomberg jelentése alapján, a LootCrate 30 millió dollár adósságot halmozott fel és ezt még 6 millió dollárnyi adóelmaradás is súlyosbítja.

A cég alapítói beleegyeztek, hogy eladják tulajdonjogukat, annak reményében, hogy egy új tulajdonossal megoldódhatnak a likviditási problémák. A megállapodás a héten lép érvénybe, ezután 45 nap van arra, hogy egy másik vállalat felvásárolja a LootCrate-et.

Azt hangsúlyozták, hogy az előfizetők természetesen még megkapják a csomagjaikat, ugyanis annyi pénzügyi forrást még sikerült előteremteni, hogy a már meglévő "Looterek" dobozait minőségi tartalommal lehessen megtölteni. Drukkolunk nekik, hogy a jövőben is tudják folytatni valahogy, szerettük bontogatni a dobozaikat. Még akkor is, ha nem mindig azt volt benne, mint amit reméltünk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)