Hirdetés

A pletykák szerint távozik a Lucasfilm jelenlegi vezetője

|

Egyes hírek szerint Kathleen Kennedy néhány hónapon belül lemond posztjáról.

Hirdetés

A Dork Side of the Force srácai voltak olyan rendesek, és közhírré tették a The Ankler című hírlevél egy nagyon fontos darabkáját. Az abban olvasható pletykák szerint úgy néz ki, hogy a Lucasfilm jelenlegi feje már csak szeptemberig fogja foglalni a széket.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik a messzi messzi galaxis eddigi filmjeinél sokkal jobban megosztotta a rajongótábort (és ezzel együtt soha korábban nem látott gyűlölethullámokat indított el a franchise kapcsán), és a Solo - Egy Star Wars-történet nem volt egy kirobbanó siker a kasszáknál, igazából érthető lenne a döntés.  Kathleen Kennedy a különböző Star Wars mozik rendezőivel sem igazán találta meg a közös hangot, elég csak arra gondolni, hogy Josh Trank, a Boba Fett mozi tervezett direktora, Phil Lord és Chris Miller, vagyis a Solo rendezőpárosa, és a Star Wars 9. epizódjáért eredetileg felelős Colin Trevorrow is menet közben lett kirúgva páros lábbal. Rian Johnsonnal ugyan minden rendben ment a munkálatok során, de pont az ő filmje osztotta meg a legdurvábban a nézőket. Azt fontos hozzátenni, hogy egyelőre nem jött megerősítés a hír kapcsán, de ha mégis bekövetkezne a dolog, akkor marad egy fontos kérdés: ki veszi majd át a vezetést?

Az egész franchise jövője nagyot fordulhat Kathleen Kennedy lemondásával, és Rian Johnson belebegtetett trilógiája is veszélybe kerülhet. Ti mit szólnátok, ha vezető váltás lenne a cégnél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)