Hirdetés

Jobban kezdett a Luigi's Mansion 3, mint bármely más Nintendo játék idén

|

Legalábbis a briteknél, ahol persze azért továbbra is a Call of Duty: Modern Warfare a legkelendőbb.

Hirdetés

Két héttel az év legjobban várt Nintendo játékai, a Pokémon Sword és Shield előtt jelent meg a Luigi's Mansion 3, de a Switch-tulajok nem tartalékolták a pénzüket. Miután a Super Mario Maker 2-t és a The Legend of Zelda: Link's Awakeninget lenyomta, Luigi új kalandja lett az év dobozosan legjobban startoló Switch-exkluzív játéka.

Hirdetés

Azt azért hozzá kell tenni, hogy míg a többi játék pénteki napokon jelent meg, a Luigi's Mansion 3 csütörtökön, így eggyel több nap eladásai számítanak bele az összegbe. 140%-kal több kelt el belőle, mint elődjéből, a 3DS-re megjelent Luigi's Mansion 2-ből annak első napjaiban.

A Call of Duty: Modern Warfare viszont még mindig őrülten fogy, nagyon kevés az esély arra, hogy idén bármi beelőzze. A top 10-ben nem volt nagy kavarodás, a hét másik újdonsága, az Aladdin és a The Lion King felújított változatait tartalmazó csomag a 12. helyen nyitott. Ez lett a top 10 most:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Luigi's Mansion 3
3. FIFA 20
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. The Outer Worlds
6. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
7. Ring Fit Adventure
8. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
9. Grand Theft Auto V
10. MediEvil

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)