Hirdetés

A Google Stadia miatt kiszálltak a befektetők a Slighty Mad konzolja mögül

|

Nem csak hogy meg kell változtatni a nevét, lehet, hogy be is bukik az egész a megjelenés előtt.

Hirdetés

Elég bátor húzás riválist állítani az Xboxnak, a PlayStationnek és a Nintendónak, de az autós játékairól ismert Slightly Mad Studios úgy döntött, tesz egy próbát.

Hirdetés

A korábban Mad Box néven emlegetett, de jogi okokból valószínűleg más néven megjelenő gép fejlesztése most újabb problémába ütközött. A PCGamesInsider.biz-nek nyilatkozva a Slightly Mad online marketing vezetője, Nathan Bell elmondta, hogy nagyrészt a Google Stadia márciusi bejelentése miatt történt egy kis visszalépés. Két befektető is kilépett, miután meghallották, hogy "a gaming jövője nem egy dobozban van". A csapat egyelőre nem látja biztosítottnak a projekt jövőjét, nem tudják, hogy lesz a folytatás. Valószínűleg sehogy, és ez nem is feltétlenül baj. 

Ha lesz bármilyen fejlemény, szólni fogunk, de ne lepődjetek meg, ha törlésről érkezik hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)