Hirdetés

Hosszú küzdelem után csődbe ment a Mad Catz

|

Az új Rock Band által tovább súlyosbított pénzügyi problémák szép lassan csődbe vitték az őrült perifériák gyártóját, így a Mad Catz végleg megszűnik.

Hirdetés

Hosszú ideje vergődik már a nem mindennapi gamer perifériáiról ismert Mad Catz, a folyamatos pénzügyi problémákat követően pedig bejelentették, higy március 30-ával a cég beszünteti tevékenységét. Ráadásul a lehetséges csődeljárások közül is azt kezdeményezték, ami után nem társulnak újra az üzletfelek.

A cég gondjai már évekkel ezelőtt kezdődtek, ebből a baljós helyzetből próbáltak kimászni a Rock Band 4-ben társkiadóként és perifériagyártóként való részvétellel. A ritmusjátékok visszatérése viszont méretes bukásnak bizonyult, a Mad Catz hazárdjátéka pedig balul sült el, ami miatt a vezetőségnek is mennie kellett. Ezt követően dolgozóik 37 százalékát elküldték és egy leányvállalatukat is el kellett adniuk a tavalyi év folyamán. 2017-re szinte értéktelenné váltak a vállalat részvényei és mivel nem sikerült növelni a bevételeket, a Mad Catz új vezetősége csődöt jelentett.

Ti használtatok valaha Mad Catz perifériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)