Hirdetés

Lehet, hogy végleg lehúzza a rolót a Mad Catz

|

A szebb napokat is megélt gyártó részvényeinek ára olyan mélységet ért el, hogy le is kerülnek a New York-i tőzsdéről.

Hirdetés

A Mad Catz egerek néhány évvel ezelőtt még kifejezetten népszerűek voltak a piacon, hála egyedi alakjuknak és a minőségi kialakításnak, de a vállalat rengeteg problémával küzdött az elmúlt időszakban.

A nehéz anyagi helyzetből a Rock Band 4 ránthatta volna ki őket, a perifériákból azonban jóval kevesebbet adtak el, mint szerettek volna, így nem csak a cég vezérigazgatója mondott fel, hanem az alkalmazottak egyharmadának is új állás után kellett nézni. A New York-i tőzsde januárban már figyelmeztette a vállalatot, hogy ha nem áll be valamilyen változás, akkor kénytelelen lesznek törölni őket.

Akkor 0,15 dollárt ért egy részvény, a múlt héten ez azonban már csak 0,04 dollár volt, így fel is függesztették az azokkal való kereskedést. Csodára, vagy legalábbis egy nagyon tehetős befektetőre lenne szükségük ahhoz, hogy elkerüljék a csődöt. Mi drukkolunk, de hatalmas változásnak kéne beállnia, hogy megmeneküljenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)