Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Azerothban ragadtunk

|

Bár a World of Warcraft: Legion megjelenésének hetében értelemszerűen nagyobb számokat produkált, mint a második héten, azért így is előkelő helyen találjuk a kiegészítőt a heti játékeladási toplistán.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion komolyat robbantott a megjelenéskor, de úgy tűnik, többen hezitáltak, vagy vártak más okból a kiegészítő beszerzésével. Ugyanis az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistán még mindig az élen áll a WoW legújabb bővítménye.

Az egész nyár trendjeinek megfelelően még mindig elég jól fogy a Witcher 3: Wild Hunt, a Game of the Year kiadás ezúttal az ötödik helyet érte el. Mindeközben az augusztusi szezon első nagy dobásnak számító szerepjáték-FPS hibrid, a Deus Ex: Mankind Divided már csak a toplista legutolsó helyére fért be.

Új játékok

1. World of Warcraft: Legion
2. Overwatch
3. Counter-Strike: Global Offensive
4. Grand Theft Auto V
5. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
6. Far Cry Primal
7. Minecraft
8. F1 2016
9. Uncahrted 4: A Thief's End
10. Deus Ex: Mankind Divided

A használt játékok között bérelt helye van a dobogó tetején a Grand Theft Auto V-nek, amit ezen a héten sem sikerült senkinek eloroznia, de nem a GTA az egyetlen open world játék ebben a top 10-ben. Befért ugyanis a Watch Dogs is az ötödik helyre, ahogy az Assassin's Creed III-ból is elég használt példány kelt el, hogy a nyolcadik helyre kerüljön.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Far Cry 4
3. Battlefield 4
4. FIFA 16
5. Watch Dogs
6. FIFA 15
7. Star Wars Battlefront
8. Assassin's Creed III
9. FIFA 13
10. Battlefield Hardline

Ti mivel bővítettétek a gyűjteményetek manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)