Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a jövő helyett a múltba vágyunk

|

A Watch Dogs 2 hackereinek futurisztikus eszközei helyett ismét az első világháború csatatereit választották a legtöbben a magyar gamerek.

Hirdetés

A nagy kiadók szinte minden játékukat megjelentették már, így már minden játékos lecsaphat azokra a címekre, amikre az idei felhozatalból legjobban vágyik. Az 576 KByte adatai alapján pedig még mindig a Battlefield 1 győzte meg a legtöbb játékost.

A Watch Dogs 2 ugyan jó eséllyel pályázhatott volna az első helyre, ha nem kellett volna elcsúsztatni a PC-s változat megjelenését, de a két konzolos változat is elég volt ahhoz, hogy a hackerek a második helyen landoljanak. Két félig-meddig új megjelenés is volt a múlt héten, a Star Wars Battlefront Ultimate kiadása a nyolcadik helyen debütált, az Assassin's Creed The Ezio Collection pedig a kilencedik helyre elég példányban talált gazdára a megjelenés hetében.

Új játékok

1. Battlefield 1
2. Watch Dogs 2
3. FIFA 17
4. Dishonored 2
5. Farming Simulator 17
6. Grand Theft Auto V
7. Overwatch
8. Star Wars Battlefront Ultimate Edition
9. Assassin's Creed The Ezio Collection
10. Call of Duty: Infinite Warfare

Az áruházlánc vásárlói a használt játékok között viszont inkább egy másik Assassin's Creed játéknak, méghozzá a negyedik résznek szavaztak bizalmat, így a Black Flag vette át a vezetést ebben a kategóriában. Az első helyet általában bérlő Grand Theft Auto V ráadásul rögtön a harmadik helyre csúszott le, ugyanis a Diablo III konzolos kiadásai is megelőzték.

Használt játékok

1. Assassin's Creed IV: Black Flag
2. Diablo III
3. Grand Theft Auto V
4. Need for Speed Rivals
5. God of War 3
6. Call of Duty: Black Ops
7. Battlefield 4
8. Call of Duty: Black Ops III
9. Mafia III
10. Mad Max

Nektek melyik őszi játék nyerte el igazán a tetszésetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)