Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - foci karácsonyig

|

Ugyan a különböző akciójátékok eladásai sem lassulnak jelentősen, azért a karácsonyi készülődés hatása is meglátszik az e heti hazai toplistán.

Hirdetés

Közeledik a karácsony, az ünnepi szezonban pedig jó néhány konzol és játék talál gazdára, de ez azért nem rúgta fel gyökeresen a hazai játékvásárlási  szokásokat. Az 576 KByte adatai alapján a múlt hét győztese a FIFA 17 volt, de ezen kívül főleg hardcore akciójátékokat vettünk itthon.

Az e heti top 10 tetején tanyázó focis játék mellett egyedül a Farming Simulator 2017 lóg ki az adrenalinpumpáló címek sorából, illetve a The Last Guardian, ami a nemzetközi trendekkel ellentétben itthon jobban fogyott, mint a Dead Rising 4. A dobogóra egyébként a jóval megjelenése után új erőre kapott Rainbow Six Siege és a Battlefield 1 fért még fel.

Új játékok

1. FIFA 17
2. Rainbow Six Siege
3. Battlefield 1
4. Titanfall 2
5. Overwatch
6. Farming Simulator 17
7. Call of Duty: Black Ops II
8. The Last Guardian
9. Star Wars Battlefront
10. Doom

A használt játékok közül szintén egy FIFA, bár a tavalyi rész volt a legkelendőbb, szorosan mögötte pedig a még mindig rendkívül népszerű Grand Theft Auto V futott be. A legtöbb toplistás helyet besöprő széria ezúttal a Battlefield lett, a héten ugyanis egymást követő helyezéseket szerzett meg a Hardline, a BF4 és a BF3.

Használt játékok

1. FIFA 16
2. Grand Theft Auto V
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. FIFA 15
5. Minecraft
6. Battlefield Hardline
7. Battlefield 4
8. Battlefield 3
9. Crysis 3
10. Watch Dogs

Nálatok melyik játékok szerepelnek a karácsonyi kívánságlistán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)