Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - vissza a lövészárokba

|

Az új év második hetében ismét egy FPS vitte el az első helyet a hazai játékeladási toplistán, de a helyezettek között, ezúttal is akad néhány meglepő cím.

Hirdetés

Még alig szoktuk meg, hogy 2017 van, a héten máris elérkezik az év első dobozos játékmegjelenése. Az első igazi nagyágyúk rajtjáig viszont még az előző évek legjobbjai tarolnak az 576 KByte adatai alapján összeállított játékeladási toplistán.

Míg a múlt héten a Rainbow Six Siege vitte a prímet, az öt az öt elleni lövölde ezúttal a negyedik helyre csúszott le, ezúttal pedig úgy tűnik, nagyobb csatákra vágytunk itthon, ugyanis a Battlefield 1 végzett az élen. A tavalyi év nagy FPS-ei közül ugyan talán a többinél ritkábban tűnt fel a toplistán, a hatodik helyen most ott találjuk a Call of Duty: Infinte Warfare-t is.

Új játékok

1. Battlefield 1
2. Overwatch
3. FIFA 17
4. Rainbow Six Siege
5. Watch Dogs 2
6. Call of Duty: Infinite Warfare
7. Diablo III: Reaper of Souls
8. Guitar Hero Live
9. Euro Truck SImulator 2
10. The Crew

A használt játékok között ezúttal a top 10-be sem fért be az első helyet gyakran megkaparintó Grand Theft Auto V, helyette a Minecraft fogyott a legjobban ebben a kategóriában. Ezen kívül úgy tűnik, a használt játékok vásárlói bátran vágtak bele open-world játékokba, hiszen a Division mellett a Fallout 4 és az első Watch Dogs is ott van a toplistán.

Használt játékok

1. Minecraft
2. Tom Clancy's The Division
3. FIFA 15
4. Fallout 4
5. Battlefield Hardline
6. Call of Duty 4: Modern Warfare
7. Battlefield 3
8. Star Wars: The Force Unleashed
9. Project CARS
10. Watch Dogs

Mit gondoltok, ti idén melyik platformra veszitek majd a legtöbb játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)