Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ismét FPS-ek tarolnak itthon

|

Továbbra is imádjuk a multis lövöldéket, legalábbis a heti játékeladási toplista alapján nem sok műfaj mozgatja meg ennyire a hazai gamerek fantáziáját.

Hirdetés

Ugyan a hétvégi béta miatt sokat beszélünk a hamarosan megjelenő For Honorról is, sok magyar gamer még most kezd bele a Ubisoft egy korábbi, ám kicsit sem elavult multis játékába. Legalábbis az 576 KByte eladási adatai alapján tovább tarol a Rainbow Six Siege.

De az új játékok között jó néhány másik multis lövölde is akad, a top 10 első felébe sikerült bepréselnie magát az Overwatchnak, a Titanfall 2-nek és a Battlefield 1-nek is. Az új játékok toplistájának második felét viszont a régebbi, már kedvezőbb áron beszerezhető címek uralták, a tavalyi felhozatalból egyedül a Dishonored 2 tűnik fel a tizedik helyen.

Új játékok

1. Rainbow Six: Siege
2. Overwatch
3. Titanfall 2
4. FIFA 17
5. Battlefield 1
6. Far Cry 4
7. Euro Truck Simulator 2
8. Watch Dogs
9. Assassin's Creed III
10. Dishonored 2

Az aktuális Battlefield úgy tűnik, konzolokon is megtalálta a maga közönségét, ugyanis a használt játékok  között is megszerezte az első helyet az első világháborús lövölde. Ugyan az Infinite Warfare ebben a kategóriában nem került be a legjobb tízbe, a Call of Duty három másik epizóddal képviselteti magát a használt kategóriában, ismét bizonyítva, hogy még mindig népszerű a széria.

Használt játékok

1. Battlefield 1
2. Call of Duty: Black Ops III
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
5. Far Cry Primal
6. Grand Theft Auto V
7. Need for Speed: Rivals
8. Thief
9. Call of Duty: Advanced Warfare
10. Driveclub

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)