Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - hány szamuráj van itthon?

|

Ugyan a Nioh csak PS4-re jelent meg, így is felkerült a hazai játékeladási toplistára, méghozzá kifejezetten előkelő helyen. De vajon sikerült elfoglalnia a trónt a magyar gamereknél?

Hirdetés

Az elmúlt hetekben jó néhány, még megjelenés előtt álló játékot próbálhattunk ki, de természetesen a bétázás mellett a már a boltok polcain lévő játékoknak is bőven jutott figyelem. Az 576 KByte adatai alapján összeállt eladási toplista szerint pedig még mindig a multis lövöldék által nyújtott hosszútávú szórakozásban hiszünk a legjobban.

Ezúttal az éppen jó néhány változtatáson áteső Overwatch volt a legnépszerűbb, a Blizzard játékát pedig a Battlefield 1 és a Rainbow Six Siege követték a dobogón. A negyedik helyen a Team Ninja új IP-je, a Nioh debütált, ami egy kizárólag egy platformon megjelent játéktól egyáltalán nem is rossz.

Új játékok

1. Overwatch
2. Battlefield 1
3. Rainbow Six Siege
4. Nioh
5. Watch Dogs
6. FIFA 17
7. Far Cry 4
8. Assassin's Creed: The Ezio Collection
9. Assassin's Creed IV: Black Flag
10. Call of Duty: Infinite Warfare

A használt játékok trónjára hosszú hetek után ismét visszatért a sok korábbi elsőséget magának tudható Grand Theft Auto V, de a negyedik rész is odafért a hatodik részre a sandbox-játékok rajongóinak köszönhetően. A legnépszerűbb széria ennek ellenére a Battlefield volt, az első világháborús epizód mellett ugyanis a rabló-pandúros Hardline és a modern köntösbe öltöztetett Battlefield 4 is a top 10-be került ezúttal.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 17
3. Battlefield 4
4. Call of Duty: Ghosts
5. Battlefield Hardline
6. Grand Theft Auto IV
7. Mortal Kombat
8. Watch Dogs
9. Watch Dogs 2
10. Battlefield 1

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)