Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ismét a gyepre léptünk itthon

|

Az év végi összesítéseken rendszeresen látszik, milyen népszerű itthon a FIFA sorozat, de ezúttal a heti toplistán is előkelő helyen végzett az EA focis játéka.

Hirdetés

Holnap és a jövő héten is érkezik egy-egy konzolexkluzív játék, de addig a multiplatform címek uralják az 576 KByte adatai alapján összeállított magyar játékeladási toplistát. Legalábbis egy kivétellel az új játékok közül a legjobb tíz mindegyik tagja több platformon is játszható.

A kivételt ezúttal a Sims 4 legújabb dobozos megjelenése, a három DLC-t tartalmazó Csomag 4 adta, de a nyolcadik helyen az életszimulátor nem szólt bele az élmezőnybe. A prímet ezúttal a FIFA 17 vitte, az élmezőnyben egymással vetekedő FPS-ek közül pedig ezúttal a Battlefield 1 és az Overwatch végzett még a dobogón.

Új játékok

1. FIFA 17
2. Battlefield 1
3. Overwatch
4. Rainbow Six Siege
5. Watch Dogs 2
6. Tom Clancy's The Division
7. Call of Duty: Infinite Warfare
8. The Sims 4 Csomag 4
9. Assassin's Creed: The Ezio Collection
10. Star Wars Battlefront

A használt játékok vásárlói elsősorban a nyílt világú játékokat keresték, a Diablo III konzolos kiadása, a Battlefield 4 és a Hardline kivételével ugyanis mindegyik toplistás játék egy nagy, szabadon bejárható játéktérbe invitálja a játékosokat. Ezen belül viszont egészen változatos lett a toplista, a gyakori éllovas Grand Theft Auto V mellett a Minecraftot is megtaláljuk a listán, de az Assassin's Creed IV és a Dying Light is kifejezetten népszerű volt.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Watch Dogs
3. Grand Theft Auto IV
4. Assassin's Creed IV: Black Flag
5. Far Cry 4
6. Diablo III: Reaper of Souls
7. Battlefield 4
8. Minecraft
9. Dying Light
10. Battlefield Hardline

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)