Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Link vs. Aloy, második menet

|

A múlt héten megjelent két akció-kaland hiába rajtolt konzolexkluzívként, a kiadás hete után sem csökkent irántuk az érdeklődés.

Hirdetés

Ugyan a tisztán objektív szempontok alapján a Nintendo Switch közel sem hibátlan, a gyártó zsebében ott volt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, így borítékolható volt, hogy jó néhány konzol elkel majd. Az 576 KByte adatai alapján összeállt magyar eladási toplistából pedig kiderül, hogy ez sokaknak itthon is elég volt, hogy megvegyék az új gépet.

Ugyan az első helyet ezúttal sem sikerült elhódítania Link legújabb kalandjának, a múlt héthez képest megelőzte a FIFA 17-et és feljött a második helyre az új játékok között. Az élen már másodszor a Horizon: Zero Dawn végzett, de egy egészen más fajta open-world játék is új lendületet kapott. Az ötödik helyen ugyanis ezúttal a Minecraftot találjuk, amit úgy tűnik, továbbra sem tudnak megunni a hazai gamerek.

Új játékok

1. Horizon: Zero Dawn
2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
3. FIFA 17
4. Rainbow Six Siege
5. Minecraft
6. Far Cry Primal
7. Tom Clancy's The Division
8. Overwatch
9. Battlefield 1
10. Star Wars Battlefront

A használt játékok között szintén a nyílt világú játékok vitték a prímet, a top 10-et vezető Grand Theft Auto V után következő négy helyen a Far Cry és az Assassin's Creed széria osztozott. De az is kiderült, hogy a Gran Turismo szériát is sokan várják már vissza, hiszen az ötödik rész is felkerült a listára.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Far Cry 4
3. Assassin's Creed III
4. Asssassin's Creed IV: Black Flag
5. Far Cry Primal
6. Call of DUty: Ghosts
7. Gran Turismo 5
8. Uncharted 2: Among Thieves
9. Battlefield 1
10. Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)