Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a hazai Mass Effect rajongók tántoríthatatlanok

|

Ugyan itthon is bőven akadtak, akik a Mass Effect: Andromeda hibáin köszörülték a nyelvüket, a játék kibeszélése helyett viszont rengetegen inkább maguk próbálták ki, milyenek lettek a szomszéd galaxisban játszódó kalandok.

Hirdetés

Mozgalmas hónap végéhez közeledünk a játékmegjelenések szempontjából is, a talán egy fokkal nyugisabb áprilist megelőzve viszont még megérkezett a Mass Effect: Andromeda. És az 576 KByte adatai alapján összeállt toplista nem éppen azt mutatja, hogy az EA-nek szomorkodnia kéne az új rész teljesítménye miatt.

Az itthon csütörtökön elrajtoló új epizód ugyanis toronymagasan előzte meg a dobozos változatban éppen akciós Battlefield 1-et és az ismét dobogós Minecraftot. A toplistára egyébként elkezdtek megint beszivárogni a Ubisoft különböző, szintén leakciózott címei, így a Watch Dogs 2, vagy a talán váratlanul népszerű Far Cry Primal is, ami egészen a negyedik helyi felkapaszkodott.

Új játékok

1. Mass Effect: Andromeda
2. Battlefield 1
3. Minecraft
4. Far Cry Primal
5. FIFA 17
6. The Crew
7. Rainbow Six: Siege
8. Far Cry 4
9. Horizon Zero Dawn
10. Watch Dogs 2

A használt játékok között csak a legutóbbi Assassin's Creed tűnik fel a francia kiadó felhozatalából, méghozzá a harmadik helyen, ami alapján úgy tűnik, a hazai játékosoknak bejött az egy év szünet és várják már az új epizód leleplezését. De akadnak még nyílt világú játékok ebben a top 10-ben, a Witcher 3 például a negyedik lett, ahogy az ismét az első helyre kerülő Grand Theft Auto V is ebbe a kategóriába tartozik.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Ghosts
3. Assassin's Creed Syndicate
4. The Witcher 3: Wild Hunt
5. Uncharted: The Nathan Drake Collection
6. Battlefield 4
7. Call of Duty: Advanced Warfare
8. Rainbow Six Vegas 2
9. Rise of the Tomb Raider
10. Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)