Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - találtunk egy élhető játékot

|

Akad néhány rég nem látott visszatérő cím a hazai eladási toplistán, de az élen még mindig egy frissen megjelent nagyágyú áll.

Hirdetés

A húsvét közeledtével a dobozos játékok terén is egyre több akció veszi kezdetét, így az itthon legjobban fogyó címek között néhány nagy visszatérő is akad. Az 576 KByte adatai alapján összeállított lista éléről még mindig nem lehetett letaszítani a tavasz legutóbbi nagy megjelenését.

Az új játékok között az első helyen továbbra is a Mass Effect: Andromeda áll, a harmadik helyre pedig egy másik sikeres újdonság, a Horizon Zero Dawn került. A toplista második felében viszont feltűnnek már több mint egy éve megjelent játékok is, például a Star Wars Battlefront, vagy az évfordulóját nemrég ünneplő Tom Clancy's The Division.

Új játékok

1. Mass Effect: Andromeda
2. Minecraft
3. Horizon Zero Dawn
4. Grand Theft Auto V
5. Rainbow Six Siege
6. FIFA 17
7. Call of Duty: Infinite Warfare
8. Star Wars Battlefront
9. Ovewatch
10. Tom Clancy's The Division

A használt játékok között ezúttal lemaradt a trónról a Grand Theft Auto V, bár ezúttal rendkívül szoros volt az élmezőny és a negyedik helyen lévő játékot sem választotta el sok az elsőtől. Az első ezúttal a Far Cry 3 lett, aminek a folytatása is odakerült a toplista nyolcadik helyére.

Használt játékok

1. Far Cry 3
2. Assassin's Creed IV: Black Flag
3. Battlefield 4
4. Grand Theft Auto V
5. FIFA 15
6. Titanfall 2
7. Watch Dogs 2
8. Far Cry 4
9. Minecraft
10. Battlefield Hardline

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)