Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Los Santos visszavár

|

Az újabb megjelenések is egészen népszerűek, de a hazai játékeladási toplista első helyét mégis egy már több éve a piacon lévő játék szerezte meg.

Hirdetés

Április végére is jutott néhány kifejezetten izgalmas dobozos játékmegjelenés, amik közül egy fel is került az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási toplistára. Az első helyet egy immár többéves sikerjáték hódította vissza.

Az e heti győztes a továbbra is rendkívül népszerűnek számító Grand Theft Auto V lett, a dobogó harmadik fokát pedig a szintén örökzöldnek számító FIFA széria aktuális epizódja foglalta el. Közöttük egy frissen megjelent, viszont máris leárazott újdonság, a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands futott be a második helyen. A múlt héten elrajtolt Dark Souls III: The Fire Fades kiadásnak hála pedig a From játéka is visszaküzdötte magát a hatodik pozícióba.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
3. FIFA 17
4. LEGO Worlds
5. Battlefield 1
6. Dark Souls III
7. Call of Duty: Infinite Warfare
8. LEGO City Undercover
9. Mortal Kombat X
10. LEGO Marvel Super Heroes

A Rockstar kult szériájának legújabb része ezen a héten duplázni is tudott, hiszen a használt játékok között is a GTA V bizonyult a legnépszerűbbnek. Az e heti használt toplistán meglátszik az Assassin's Creed széria hosszabb szünete is, hiszen három rész is ott volt a top 10-ben, illetve a PS3-exkluzív címeket is sokan keresték.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Assassin's Creed Revelations
3. Watch Dogs
4. FIFA 16
5. Assassin's Creed IV: Black Flag
6. The Last of Us
7. Uncharted 2: Among Thives
8. Rainbow Six Siege
9. Assassin's Creed III
10. Gran Turismo 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)