Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - New York visszavár

|

Az e heti hazai játékeladási toplistán is akadnak hosszabb idő után visszatérő címek, közöttük a Tom Clancy's The Division is feltámadt.

Hirdetés

Ahogy azt a legtöbb hét nyitányaként tesszük, ezúttal is átrágtuk magunkat az 576 KByte heti eladási adatain és most is néhány érdekes fejleménnyel találtuk magunkat szembe a múlt héthez képest.

Hirdetés

A múlt héten a második helyen debütált Prey például lecsúszott a negyedik helyre, méghozzá két, a Ubisoft új, hosszútávú fejlesztési filozófiát követő játékának kárára. A második és harmadik helyet a The Division és a Rainbow Six Siege csípték meg, de a top 10-et elnézve a francia kiadó újabb játékai is egész jól hasítottak. Az utóbbi hónapokban debütált For Honor és a Ghost Recon Wildlands megszerezte magának a hatodik és a hetedik helyet.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Tom Clancy's The Division
3. Rainbow Six Siege
4. Prey
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. For Honor
7. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
8. Gears of War 4
9. Titanfall 2
10. Sniper Ghost Warrior 3

Ami a használt játékokat illeti, a múlt héten a PS4 tulajdonosok voltak a legaktívabbak, hiszen ezen a toplistán egyetlen exkluzív címként az Uncharted 4 került az első helyre. Másfelől ezúttal is jól fogytak a jó ár-érték arányt kínáló open world játékok, így a Far Cry Primalt, az Assassin's Creed Syndicate-et, mindkét Watch Dogs-részt és a két legutóbbi GTA-t is megtaláljuk.

Használt játékok

1. Uncharted 4: A Thief'S End
2. Watch Dogs
3. Call of Duty: Black Ops III
4. FIFA 16
5. Watch Dogs 2
6. Far Cry Primal
7. Assassin's Creed Syndicate
8. Grand Theft Auto V
9. Grand Theft Auto IV
10. Call of Duty: Advanced Warfare

Ti mit vettetek most?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)