Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Call of Duty reneszánsz van itthon

|

A használt játékok eladási listája felett valósággal átvette a hatalmat a Call of Duty sorozat, de az új játékok között is meglepően jó helyezést ért el az egyik epizód.

Hirdetés

A digitális játékeladásokkal kapcsolatban nemrég megjelent statisztikák között is feltűnt furcsa anomáliaként, hogy a Call of Duty: Black Ops III több bevételt hozott, mint a tavalyi Infinite Warfare. Úgy tűnik, ez a világméretű trend hozzánk is begyűrűzött és a Treyarch játéka az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistán is feltűnt.

Hirdetés

A Black Ops III a negyedik helyet csípte meg az új játékok között, megelőzve például az utóbbi hónapokban megjelent verekedős játékokat és a Ubisoft akciós játékai közül For Honort és Far Cry Primalt is.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Counter-Strike: Global Offensive
3. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
4. Call of Duty: Black Ops III
5. Injustice 2
6. Tekken 7
7. Far Cry Primal
8. For Honor
9. Cars 3: Driven To Win
10. The Witcher 3: Wild Hunt

A használt játékok között pedig komplett hatalomátvételt hajtott végre a Call of Duty, az első három helyen csak a népszerű FPS-széria részeit találtuk. A különböző shooterek egyébként is elég jól teljesítettek ebben a kategóriában, a legjobban fogyó használt játékok közül egyedül az ötödik helyet megcsípő FIFA 16 nem ebbe a műfajba tartozik.

Használt játékok

1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. Call of Duty: Infinite Warfare
3. Call of Duty: Modern Warfare 3
4. Star Wars Battlefront
5. FIFA 16
6. Watch Dogs
7. Battlefield 1
8. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
9. Bioshock Infinite
10. Uncharted 4: A Thief's End

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)