Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - ismét szörnyeket ölünk itthon

|

Javában tombol a nyári uborkaszezon, ami azt is jelenti, hogy a legjobban az akciós játékok és az elmúlt évek kiemelkedő címei fogynak itthon.

Hirdetés

Ugyan a hírek tekintetében az E3, a gamescom, vagy éppen a hétvégi D23 Expo mozgalmassá teszi a nyarat, a játékmegjelenéseket nézve nagyon is létezik az uborkaszezon. Ez megmutatkozik az e heti, az 576 KByte adatai alapján összeállított hazai eladási toplistán is, ahol  a legújabb játék az ötödik helyet megszerző Crash Bandicoot-gyűjtemény volt.

Hirdetés

A dobogót az olyan megkérdőjelezhetetlen klasszikusok foglalták el, mint a Grand Theft Auto V és a Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year kiadása, illetve az akciós árának köszönhetően ismét népszerűvé váló Watch Dogs 2. Szintén a korábbi évek nagy megjelenései közül került a listára a Call of Duty: Black Ops III és a Gears of War 4 is.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. The Witcher III: Wild Hunt GOTY
3. Watch Dogs 2
4. Cars 3: Driven to Win
5. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
6. Call of Duty: Black Ops III
7. LEGO Jurassic World
8. Rainbow Six Siege
9. Gears of War 4
10. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

A használt játékok toplistáján látszik, hogy még mindig bőven akadnak, akik előző generációs gépen játszanak, például a hetedik és nyolcadik helyre az Uncharted első és harmadik részének PS3-as változata került a PS4-es gyűjtemény helyett. A használt játékok vásárlóit megmozgatta a Metal Gear harmincadik évfordulója is, így a legfrissebb Phantom Pain oda is került a tizedik helyre.

Használt játékok

1. Star Wars Battlefront
2. Call of Duty: Advanced Warfare
3. FIFA 17
4. Middle-earth: Shadow of Mordor
5. Far Cry 4
6. Grand Theft Auto V
7. Uncharted 3: Drake's Deception
8. Uncharted: Drake's Fortune
9. Infamous: Second Son
10. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)