Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - szórjuk a festéket itthon

|

A múlt héten újabb izgalmas játék érkezett a Nintendo Switchre, a Splatoon 2 pedig elég jól nyitott a hazai játékeladási toplistán is.

Hirdetés

Ugyan a gép tavaszi megjelenésekor nem volt túl acélos a Nintendo Switch exkluzív felhozatala, a gép gyártója azóta folyamatosan adja ki az elég jó játékokat. A következő exkluzív, ami a platformra próbálja csábítani a játékosokat, a Splatoon 2, amit az 576 KByte adatai alapján összeállít hazai eladási toplista tanúsága szerint jól fogadtak a Switch-tulajok.

Hirdetés

Az Inklingek főszereplésével érkező lövölde a harmadik helyen debütált a Grand Theft Auto V és a Witcher III: Wild Hunt mögött. Nem a Nintendo TPS-e volt az egyetlen gyermekbarát cím, ami így az uborkaszezonban felkerült a listára: úgy tűnik, a családi szórakozás érdekében többen bedobtak LEGO-címeket. Így a LEGO Marvel Super Heroes a negyedik lett, míg a LEGO Worlds a nyolcadik helyen landolt.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. The Witcher III: Wild Hunt GOTY
3. Splatoon 2
4. LEGO Marvel Super Heroes
5. Call of Duty: Black Ops III
6. Mortal Kombat
7. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
8. LEGO Worlds
9. Rainbow Six Siege
10.Watch Dogs 2

A használt játékok között a különböző sandbox játékok vitték a prímet, a három dobogós mellett a kategória hetedik helyezettje, a Minecraft is a nagyfokú szabadsággal fog meg sok játékost. A focis játékok is népszerűnek bizonyultak, a negyedik és az ötödik helyet is egy FIFA-epizód csípte meg.

Használt játékok

1. Far Cry 4
2. Grand Theft Auto V
3. Assassin's Creed IV: Black Flag
4. FIFA 17
5. FIFA 15
6. Resident Evil 6
7. Minecraft
8. Uncharted 3: Drake's Deception
9. Uncharted: Drake's Fortune
10. Call of Duty: Modern Warfare 3

Ti beruháztatok valamilyen játékra a nyáron, vagy az eddig felhalmozott címek végére próbáltok érni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)