Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a LEGO-val sosem lehet mellélőni

|

A nyugisabb nyári időszakban újdonságok híján a már jól bejáratott címek fogynak a jól itthon, így több LEGO-játék is bekerült az aktuális top 10-be.

Hirdetés

A dobozos játékmegjelenések terén továbbra is viszonylagos csend uralkodik az Uncharted: The Lost Legacy érkezéséig és az 576 KByte adatai alapján úgy tűnik, a Splatoon 2 és a többi júliusi játék körül is kezd alábbhagyni a lelkesedés.

Hirdetés

A Nintendo lövöldéje két dobogós helyezés után már csak a kilencedik legjobban fogyó új játék volt a múlt héten, ezen kívül pedig tényleg elsősorban a várható minőséget bombabiztosan hozó játékok fogytak. A TT Games-féle LEGO-játékok közül például három is: a Marvel Super Heroes az ötödik, a sandbox-jellegű Worlds a hetedik, a Jurassic World pedig a nyolcadik helyen futott be.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: Black Ops III
3. The Witcher III: Wild Hunt GOTY
4. Car Mechanic Simulator 2018
5. LEGO Marvel Super Heroes
6. Mortal Kombat X
7. LEGO Worlds
8. LEGO Jurassic World
9. Splatoon 2
10. NBA 2K17

A használt játékok között visszaszerezte a trónt a Grand Theft Auto V, újabb kettős győzelmet bezsebelve, megalapozva a kiadó bizalmát a játék hosszútávú sikerével kapcsolatban. Ebben a kategóriában egyébként a dobogó két másik fokára is open-world játékok kerültek, egész pontosan a Witcher III: Wild Hunt és a Watch Dogs 2.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. The Witcher III: Wild Hunt
3. Watch Dogs 2
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. FIFA 15
6. Tom Clancy's The Division
7. Watch Dogs
8. Battlefield 4
9. Call of Duty: Infinite Warfare
10. Ratchet & Clank

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)