Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - rohamosztagosok vagyunk itthon

|

Az e heti hazai toplistát a lövöldék uralták, de a valós fegyverek helyett a sugárvetőt vették kézbe a legtöbben.

Hirdetés

A héten jelenik meg a januári felhozatal két legérdekesebb játéka, amik nagy valószínűséggel feltűnnek majd a jövő heti, az 576 KByte adatai alapján összeállított játékeladási toplistán, de az elmúlt héten még az akciók vitték a prímet.

Hirdetés

Mivel január 21-ével bezárólag tartott több EA-játék dobozos kiadásának leárazása itthon, többen akadtak, akik még a kedvezmények lejárta előtt éltek a lehetőséggel, így az első és a második helyre juttatva a Star Wars Battlefront II-t és a FIFA 18-at, a The Sims 4 pedig az utolsó előtti toplistás pozícióban végzett. A dobogó legalsó fokát a tavalyi év sikerjátéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds csípte meg ezúttal.

Új játékok

1. Star Wars Battlefront II
2. FIFA 18
3. PlayerUnknown's Battlegrounds
4. Counter-Strike: Global Offensive
5. Middle-earth: Shadow of War
6. Rainbow Six Siege
7. Assassin's Creed Origins
8. Ghost Recon Wildlands
9. The Sims 4
10. Grand Theft Auto V

A használt játékok kedvezőbb árát a legtöbben arra használták az elmúlt évben, hogy néhány évvel ezelőtti játékokat pótoljanak be, így az örökzöldnek számító GTA V mögött a még mindig kiváló The Last of Us Remastered végzett, a lista legújabb címe pedig a novemberi Call of Duty: WWII lett.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. The Last of Us Remastered
3. Call of Duty: WWII
4. Destiny
5. Mafia III
6. Mad Max
7. FIFA 17
8. Uncharted 4: A Thief's End
9. Dishonored 2
10. Ghost Recon Wildlands

Ti lecsaptatok valamilyen játékra a hetekben, vagy tartalékoltok a 2018-as címekre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)