Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - itthon is népszerű a szörnyvadászat

|

A múlt héten két fontos játék is bemutatkozott itthon és mindkettő a top 10-ben találta magát a rajt hetére vonatkozó játékeladási toplistán.

Hirdetés

Az általában nem túl akciódús január zárása több izgalmas játékmegjelenést is hozott, de a két legnagyobb durranás kétségkívül a Monster Hunter World és a Dragon Ball FighterZ megjelenése volt. Az 576 KByte adatai alapján mindkét játék a tíz legjobban fogyó cím között debütált a heti játékeladási toplistán, de azért a szörnyvadászat népszerűbb volt Gokuéknál.

Hirdetés

Az első helyet azért a Monster Hunternek sem sikerült megszereznie, csupán a dobogó második fokán debülát a World, ami azért nem rossz azt tekintve, hogy az előző néhány fő epizód csak az itthon kevésbé elterjedt Nintendo konzolokon volt játszható. A Dragon Ball FighterZ a hatodik helyet csípte meg, mutatva, hogy azért a verekedős játékok továbbra sem váltak tömegműfajjá.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Monster Hunter World
3. FIFA 18
4. PlayerUnknown's Battlegrounds
5. Rainbow Six Siege
6. Dragon Ball FighterZ
7. Middle-earth: Shadow of War
8. The Sims 4
9. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
10. Counter-Strike: Global Offensive

Ami a használt játékokat illeti, úgy tűnik, az Assassin's Creed Origins sokaknak meghozta a kedvét a sorozat kezdeti epizódjaihoz, hkiszen az AC első és második részét is többen kutatták fel. De a listát böngészve azt is feltételezhetjük, hogy több friss PlayStation 4-tulajdonos is élt a használt játékok által kínált lehetőségekkel, hogy olcsóbban játsszanak végig olyan exkluzív címeket, mint a Ratchet & Clank, vagy a kiváló Horizon Zero Dawn.

Használt játékok

1. FIFA 17
2. Grand Theft Auto V
3. Far Cry 4
4. Assassin's Creed II
5. Call of Duty WWII
6. Evolve
7. Assassin's Creed
8. Horizon zero Dawn
9. Ratchet & Clank
10. Battlefield 1

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)