Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - mennyire szeretjük itthon a bunyót?

|

A múlt héten megérkezett február első dobozosan is kapható játéka, így az e heti toplistából kiderül, hogyan nyitott a januárt záró címekhez képest a UFC 3.

Hirdetés

Ugyan a FIFA széria aktuális része tarolni szokott a hazai eladásokat tekintve, a többi, a sport műfaját erősítő cím alapvetően a rétegjátékok közé tartozik. Ennek ellenére nem rajtolt rosszul az 576 KByte adatai alapján összeállt toplistán az EA-féle UFC 3, ami az egyik igen kemény küzdősportot, az MMA-t dolgozza fel.

Hirdetés

Ugyan a Conor McGregorral a borítón megérkező harmadik rész nem tudta beelőzni az egy héttel korábban rajtolt Monster Hunter Worldöt, ötödik helyével jobban fogyott, mint a rajt utáni második hetében a más stílusú bunyókat bemutató Dragon Ball FighterZ, ami ezúttal kicsúszott a top 10-ből. A tizedik helyre pillantva pedig azt gondolhatjuk, elég sokan akadtak, akik februárt egy Nintendo Switch megvásárlásával nyitották, ugyanis a Legend of Zelda: Breath of the Wild csípte meg ezúttal az utolsó listás pozíciót.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Monster Hunter World
3. FIFA 18
4. PlayerUnknown's Battlegrounds
5. UFC 3
6. Rainbow Six Siege
7. Counter-Strike: Global Offensive
8. Ghost Recon Wildlands
9. Overwatch
10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

A használt játékok között az első hely szinte állandó bérlője, a Grand Theft Auto V hátracsúszott a középmezőnybe, ezúttal csak a hatodik legkeresettebb cím volt. Ehelyett érdekes módon a 2015-ös Star Wars Battlefront használt példányai fogytak a legjobban, a második helyet pedig talán a közelgő ötödik rész hype-jának farvizén a Far Cry 4 szerezte meg.

Használt játékok

1. Star Wars Battlefront
2. Far Cry 4
3. Need for Speed Rivals
4. Watch Dogs 2
5. Assassin's Creed Syndicate
6. Grand Theft Auto V
7. Call of Duty: Black Ops III
8. Horizon Zero Dawn
9. Assassin's Creed II
10. Battlefield 1

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)