Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - lovagok és kommandósok taroltak itthon

|

Hiába a magyarok a Kingdom Come: Deliverance gonoszai, a játék egyáltalán nem debütált rosszul a hazai eladási listákon.

Hirdetés

Ritkán jelenik meg dobozosan olyan hardcore szerepjáték, mint a Kingdom Come: Deliverance, és mivel a Mount & Blade II-re még mindig várnunk kell, a középkori téma iránt érdeklődők közül is sokan lecsaptak a játékra. Az 576 KByte adatai alapján pedig a februári megjelenés bejött a készítőknek.

Hirdetés

A múlt hét adatai szerint kizárólag a sokak szemében már bizonyított, ráadásul akciós áron kapható Rainbow Six Siege tudta megelőzni a Warhorse RPG-jét, ami így a második helyen debütált, megelőzve a GTA V-öt. A másik újonc, a PlayStation 4-re felújított Shadow of the Colossus éppen csak felfért a toplistára, a tizedik legjobban fogyó címnek bizonyult. A PS4-es játékosbázis nagyságát bizonyítja egyébként a nyolcadikként befutó Horizon Zero Dawn helyezése is.

Új játékok

1. Rainbow Six Siege
2. Kingdom Come: Deliverance
3. Grand Theft Auto V
4. FIFA 18
5. Tom Clancy's The Division
6. Overwatch
7. Counter-Strike: Global Offensive
8. Horizon Zero Dawn
9. Assassin's Creed Origins
10. Shadow of the Colossus

A használt játékok vásárlói főleg híres sorozatokat választottak, azon belül pedig egy-két epizóddal visszatekintettek. A FIFA-t ezúttal a 17-es epizód, a DICE lövöldözős szériáját pedig a Battlefield 3 képviseli a második helyen, ahogy a Far Cry részek közül is a hármas sorszámú epizód került fel a toplistára - minden bizonyára nem kis részben Vaasnak köszönhetően.

1. FIFA 17
2. Battlefield 3
3. Call if Duty: Infinite Warfare
4. Titanfall 2
5. Call of Duty: Modern Warfare 3
6. Fallout 4
7. Far Cry 3
8. The Last of Us Remastered
9 Bloodborne
10. For Honor

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)