Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - kedvezményekre vadászunk itthon

|

Az újdonságok csak itt-ott tűnnek fel az e heti hazai eladási toplistán, a helyüket ezúttal az akciós játékok vették át.

Hirdetés

Hamarosan ismét több komoly dobozos játékmegjelenésre számíthatunk, addig is viszont egy kicsit lecsendesedett a helyzet. Az újdonságok helyett viszont számos játékakció volt, ami felkeltette a játékosok érdeklődését, olyannyira, hogy az 576 KByte adatai alapján összeállított heti eladási toplistán is ezek vitték a prímet.

Hirdetés

A top 10 első két helyét elfoglaló Rainbow Six Siege és FIFA 18 mellett egy árkedvezménynek köszönhetően tért vissza az élmezőnybe a Horizon Zero Dawn, egészen 2016-ból a Far Cry Primal és szintén az ideiglenes, alacsonyabb árcímkének köszönhetően a Battlefield 1. Ami az újabb megjelenéseket illeti, a Kingdom Come: Deliverance a hatodik, a Monster Hunter World pedig a nyolcadik helyet tudta megtartani.

Új játékok

1. Rainbow Six Siege
2. FIFA 18
3. Grand Theft Auto V
4. Horizon Zero Dawn
5. Far Cry Primal
6. Kingdom Come: Deliverance
7. PlayerUnknown's Battlegrounds
8. Monster Hunter World
9. Battlefield 1 Revolution Edition
10. Need for Speed Payback

A használt játékok közé némi kihagyás után visszatért a trónra a Grand Theft Auto V, mögötte pedig szokás szerint a nagy franchise-ok különböző részei következnek. Az üdítő kivételt ezúttal némi borzongással az utolsó, tizedik toplistás helyre becsusszanó Outlast Trinity szolgáltatta.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Uncharted 4: A Thief's End
3. Mafia III
4. Battlefield 4
5. Far Cry Primal
6. Grand Theft Auto IV
7. Killzone: Shadow Fall
8. Call of Duty: Advanced Warfare
9. Call of Duty: Black Ops III
10. Outlast Trinity

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)