Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - nagyot mentek itthon a PlayStation-játékok

|

Míg külföldön a top 10-ben is szépen képviselteti magát a Nintendo Switch, itthon inkább PS-es címekkel tértek haza a gamerek egy-egy bevásárlókörútról.

Hirdetés

A múlt hétre vonatkozó brit statisztikák alapján a szigetországban kifejezetten sokan döntenek egy új Nitendo Switch vásárlása mellett, legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a konzol legjobb játékait tömegével veszik. Itthon sem teljesít rosszul a hibrid konzol az 576 KByte adatai szerint, de az e heti top 10-et látva inkább tűnik PlayStationösnek Magyarország.

Hirdetés

Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy egy, jó néhány Sony-címet felölelő akció kellett hozzá, hogy két, kizárólag PS4-en játszható cím bekerüljön a legjobban fogyó tíz játék közé, több más exkluzív pedig nem sokkal maradt le a listás helyekről. Az Uncharted: The Lost Legacy nyolcadik és a Horizon Zero Dawn (a normál és a Complete együttes teljesítményével) tizedik helyén kívül más exkluzív játék nem került a listára, a további helyezettek közül pedig egyedül a negyedik helyen lévő PUBG és a kilencedik helyet megszerző CS: GO nem jelent meg a három jelenleg legelterjedtebb platformra.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Rainbow Six Siege
3. FIFA 18
4. PlayerUnknown's Battlegrounds
5. Assassin's Creed Origins
6. Far Cry Primal
7. Watch Dogs 2
8. Uncharted: The Lost Legacy
9. Counter-Strike: Global Offensive
10. Horizon Zero Dawn

A használt játékok vásárlói közül úgy tűnik, többen kaptak kedvet az immerzív szimulációkhoz, így a Deus Ex: Human Revolution harmadik helye mellett a szintén akció-és RPG-elemeket vegyítő Dishonored is felkerült az ötödik helyre. Azért egy kis régimódi lövöldözés még mindig népszerű, a CoD, a Battlefield, a Ghost Recon és a Star Wars Battlefront is képviselteti magát ezen a listán egy-egy epizóddal.

1. Grand Theft Auto V
2. Star Wars Battlefront
3. Deus Ex: Human Revolution
4. Battlefield Hardline
5. Dishonored
6. Watch Dogs
7. Ghost Recon Wildlands
8. Call of Duty: WWII
9. Nioh
10. Watch Dogs 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)