Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - egy előrendelés is befért a legjobban fogyó játékok közé

|

Vannak olyan játékok, amik stabilan bevonzanak egy méretes közönségek, a múlt hét pedig bebizonyította, hogy a World of Warcraft még mindig rendkívül jól tartja meg hosszú távon is a rajongóit.

Hirdetés

A World of Warcraft fanatikus közönsége akkora terhelést rótt a Blizzard szervereire a Battle for Azeroth előrendelésének rajtjakor, hogy az online vásárláshoz is sorba kellett állnia a felhasználóknak. A nemrég elindult dobozos elővásárlás pedig szintén népszerű opció, sőt, a nemrég a boltokba került csomag az 576 KByte adatai alapján be is került a múlt hét legjobban fogyó címei közé.

Hirdetés

A kiegészítő mellett azonnali bónuszokat nyújtó pakk a kilencedik legnépszerűbb cím volt a múlt héten, miközben az első tízben nem sok változás ment végbe, mindössze három olyan cím került be, ami a múlt héten nem volt toplistás. A WoW kiegészítője mellett ez a Tom Clancy's The Divisionnek és a Life is Strange: Before the Stormnak sikerült, ami kedden jelent meg egy limitált kiadásban.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. Rainbow Six Siege
3. Watch Dogs 2
4. FIFA 18
5. Assassin's Creed Origins
6. PlayerUnknown's Battlegrounds
7. Horizon Zero Dawn
8. Tom Clancy's The Division
9. World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlási csomag
10. Life is Strange: Before the Storm

A használt játékok között a szokásosnál is erősebben teljesítettek a legnépszerűbb franchise-ok, a Call of Duty mellett a FIFA széria két része is bekerült a top 10-be. Emellett az Xbox One-exklzív címekre voltak még többen kíváncsiak, a Quantum Break mellett a Sunset Overdrive kedvezőbb árú példányaival tértek haza többen.

Használt játékok

1. FIFA 17
2. Quantum Break
3. FIFA 15
4. Watch Dogs
5. Call of Duty: Ghosts
6. Call of Duty: Advanced Warfare
7. Battlefield 1
8. Star Wars Battlefront
8. Sunset Overdrive
10. Batman: Arkham Knight

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)