Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - szökevények vagyunk itthon

|

Ugyan közel sem az év legdurvább marketingkampánya dübörgött az A Way Out mögött, a játék kifejezetten erősen nyitott itthon.

Hirdetés

Az utóbbi napokban már szinte minden a Far Cry 5 megjelenéséről szólt a játékvilágban, ám a játékosok figyelméből jutott más címeknek is. Legalábbis az 576 KByte adatai alapján összeállt hazai játékeladási toplista alapján az egyedi ötletek akkor is felkeltik a gamerek érdeklődését, ha a kiadó szerényebb eszközökkel népszerűsíti őket.

Hirdetés

Jofes Fares új játéka, az A Way Out annak ellenére szerezte meg a harmadik helyet a múlt héten, hogy dobozos változat csak PS4-re és Xbox One-ra jelent meg, így a PC-s játékosok nem is járultak hozzá a bolti eladásokhoz. Az örökzöld címek mellett egyébként az akciós játékokat keresték a magyar gamerek, így a Witcher 3: Wild Hunt GOTY kiadása mellett visszatért a top 10-be a Star Wars Battlefront II és a Need for Speed Payback is.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. A Way Out
4. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
5. Star Wars Battlefront II
6. Rainbow Six Siege
7. PlayerUnknown's Battlegrounds
8. Call of Duty: WWII
9. Counter-Strike: Global Offensive
10. Need for Speed Payback

A használt játékok lehetőségével pedig látszólag elsősorban azok éltek, akik a PlayStation 4 exkluzív katalógusát szeretnék kedvezőbb áron végigjátszani. A legjobban fogyó tíz használt játék közé így befért a legutóbbi Ratchet & Clank, a két legújabb Uncharted-rész, az első helyet pedig a Horizon Zero Dawn kaparintotta meg.

Használt játékok

1. Horizon Zero Dawn
2. Forza Horizon
3. Grand Theft Auto V
4. Battlefield 4
5. Ratchet & Clank
6. Uncharted: The Lost Legacy
7. Uncharted 4: A Thief's End
8. Watch Dogs 2
9. Tom Clancy's The Division
10. Assassin's Creed IV: Black Flag

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)