Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Montanába kirándulunk

|

Joseph Seed fanatikusai nem csak Hope megyét, hanem a magyar játékosok képernyőit is lerohanták a megjelenés hetében.

Hirdetés

Már a harmadik rész megjelenésekor tudhatta a Ubisoft, hogy valamit nagyon eltalált a Far Cry széria új irányvonalának kialakításakor, a kifejezetten jól sikerült ötödik rész pedig bizonyítja, hogy még mindig van lendület az akkor kitalált formulában. A játékra a magyar játékosok is haraptak, így az 576 KByte adatai alapján a megjelenés hetében egyik játék sem ért a Far Cry eladásainak közelébe sem.

Hirdetés

A múlt hét után egyébként ismét meglepően jól teljesített az A Way Out, ami ezúttal a negyedik helyet szerezte meg az új játékok között, ezzel megelőzve a nagy költségvetésű játékokhoz képest éppen kifejezetten baráti áron kapható Witcher 3 GOTY kiadását is. Az akciók egyébként a lista jelentős részét elfoglalták, a tíz toplistás cím közül csupán három nem szerepelt valamilyen promócióban a múlt hét folyamán.

Új játékok

1. Far Cry 5
2. FIFA 18
3. Grand Theft Auto V
4. A Way Out
5. The Sims 4
6. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
7. Diablo III
8. Overwatch GOTY
9. Star Wars Battlefront II
10. Counter-Strike: Global Offensive

A Far Cry-láz egyébként némileg elérte a használt játékok vásárlóit is, így a Far Cry 4 meg is kaparintotta a harmadik helyet ebben a kategóriában. Emellett olyanok is akadtak, akiknek a nemrég megjelent Remastered kiadás juttathatta eszébe, hogy anno nem játszottak az Assassin's Creed Rogue-gal, ami így még becsusszant a tizedik helyre.

Használt játékok

1. Medal of Honor
2. Call of Duty: WWII
3. Far Cry 4
4. Ratchet & Clank
5. Minecraft
6. Battlefield 4
7. Call of Duty: Modern Warfare 2
8. FIFA 17
9. Tom Clancy's The Division
10. Assassin's Creed Rogue

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)