Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - itthon is duplázott a Far Cry 5

|

A külföldi trendekhez hasonlóan itthon is sikerült megőriznie az első helyét a Far Cry 5-nek az eladási toplistán.

Hirdetés

Akad néhány komoly különbség az itt a GSO-n minden héten szemlézett brit játékeladási toplista és az 576 KByte adatai alapján összeálló magyar top 10 között, de egy dologban nagyon is egyetértett a két ország játékostábora: a Far Cry 5 ezúttal is a legnépszerűbb volt mindkét listán.

Hirdetés

Itthon az olyan teljességgel, vagy időlegesen konzol-exkluzív játékok, mint a Sea of Thieves, vagy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy kimaradtak a legjobb tízből, ehelyett a Blizzard, az EA és a többi nagy kiadó akciós címei szerezték meg a listás helyeket. Sőt, a Sims 4 még az örök kedvenc Counter-Strike: Global Offensive-et is kiszorította, ami a tizenegyedik helyen végzett ezúttal.

Új játékok

1. Far Cry 5
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 18
4. Assassin's Creed Origins
5. Overwatch
6. Diablo III
7. Star Wars Battlefront II
8. Battlefield 1
9. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
10. The Sims 4

A használt játékok között szokás szerint sokkal népszerűbbek voltak az exkluzív címek, egész pontosan két PlayStation 4-es remekmű, a Horizon Zero Dawn és a The Last of Us Remastered csípett meg két dobogós helyet. Az e heti győztesnek a nagy szériák közül pedig a Call of Dutyt mondhatjuk ebben a kategóriában, az első mellett ugyanis a nyolcadik és a tizedik helyen is a sorozat egy-egy epizódja áll.

Használt játékok

1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. Horizon Zero Dawn
3. The Last of Us Remastered
4. Star Wars Battlefront
5. Doom
6. Assassin's Creed Revelations
7. For Honor
8. Call of Duty: Modern Warfare 3
9. Grand Theft Auto V
10. Call of Duty: WWII

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)