Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - a nyílt világú játékok viszik a prímet itthon

|

Ugyan itthon is rengeteg gamer készül már a God of War megjelenésére, a múlt héten sem azok a játékok fogytak a legjobban, amiket néhány óra alatt befejezhetünk.

Hirdetés

Vannak játékmegjelenések, amiknek már a rajt előtt is érezni lehet a hatását és úgy tűnik, a God of War is ilyen, ugyanis az 576 KByte adatai alapján összeállt toplista azt a benyomást kelti, mintha félig megállt volna az élet Kratos visszatéréséig.

Hirdetés

Az első helyet zsinórban harmadszorra a Far Cry 5 csípte meg, emellett néhány akció is beleszólt a top 10 alakulásába. Az ideiglenes árcsökkenés a Ghost Recon Wildlandsnek csak a hatodik, az Assassin's Creed Originsnek viszont a kifejezetten előkelő második helyet hozta meg.

Új játékok

1. Far Cry 5
2. Assassin's Creed Origins
3. Grand Theft Auto V
4. FIFA 18
5. The Sims 4
6. Ghost Recon Wildlands
7. World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlási csomag
8. PlayerUnknown's Battlegrounds
9. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2
10. Mortal Kombat X

Az új rész megjelenésének közelségét elnézve kicsit sem meglepő, hogy a God of War III Remastered bekerült a legjobban fogyó használt játékok közé, méghozzá a harmadik helyen. De nem ez az egyetlen PS4-exkluzív cím a top 10-ben. A nyolcadik és a kilencedik helyet megcsípte a Horizon Zero Dawn és a The Last of Us Remastered.

1. Grand Theft Auto V
2. Watch Dogs
3. God of War III Remastered
4. Minecraft
5. Call of Duty: WWII
6. Far Cry Primal
7. Tomb Raider
8. Horizon Zero Dawn
9. The Last of Us Remastered
10. Call of Duty Advanced Warfare

Ti mit vettetek a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)