Hirdetés

Magyar játékeladási toplista - Kratos elfoglalta trónját

|

Valószínűleg egyikőtök sem lepődik meg azon, hogy a rajt hetében a God of Wart a hazai játékeladási toplistán sem lehetett megelőzni.

Hirdetés

Kevés játékot vártunk annyian idén, mint a God of War széria visszatérését, ami természetesen megmutatkozik az 576 KByte adatai alapján összeállít hazai eladási toplistán is. A sok meglepetést nem hozó dobogó után viszont akad néhány olyan cím, amire nem feltétlenül számítottunk.

Hirdetés

A sztoriközpontú exkluzívok mellett például úgy tűnik, a Sony másik kezdeményezése, a PlayLink is bejött a játékosoknak, ugyanis a program egyik játéka, a Frantics szerezte meg a múlt héten a hetedik helyet. Emellett szokás szerint volt olyan játék is a top 10-ben, ami egy akciónak köszönhetően tört előre, a negyedik helyen befutó Ghost Recon Wildlands mellett a World of Warcraft: Legion kapott új lendületet egy promóciónak hála és a hatodik helyig meg sem állt.

Új játékok

1. God of War
2. Far Cry 5
3. FIFA 18
4. Ghost Recon Wildlands
5. Grand Theft Auto V
6. World of Warcraft: Legion
7. Frantics
8. Overwatch GOTY
9. PlayerUnknown's Battlegrounds
10. Diablo III

Ami a használt játékokat illeti, még egészen nagy népszerűségnek örvendtek az előző generáció címei is, így egy PS3-as és egy Xbox 360-exkluzív autóverseny is beférkőzött a top 10-be. De a listát már egy jelenlegi generációs cím, a tavaly őszi Assassin's Creed Origins vezeti.

Használt játékok

1. Assassin's Creed Origins
2. Call of Duty: Ghosts
3. Gran Turismo 5
4. Batman: Arkham Knight
5. Call of Duty: WWII
6. Forza Horizon
7. Tom Clancy's The Division
8. Battlefield 1
9. Far Cry 4
10. Horizon Zero Dawn

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)