Hirdetés

Továbbra is északon múlatjuk az időt

|

Ezen a héten sem talált legyőzőre a God of War az 576 KByte eladási toplistáján, ahol ismét akadnak akciók miatt visszatérő címek.

Hirdetés

A tavaszi játékmegjelenési roham vége felé közeledve sokan már az E3 felé kacsintgatnak és azt találgatják, mi mindent jelentenek majd be a nagyobb kiadók. Ez meglátszik az 576 KByte adatai alapján összeállt játékeladási toplistán is, ahol a vásárlók egyre inkább az akciós kínálat felé fordulnak az újdonságok mellett.

Hirdetés

Az első helyét megőrző God of War mögé a Far Cry 5 zárkózott fel a múlt heti ötödik helyéről, köszönhetően annak, hogy szűk két hónappal a megjelenése után máris kedvezményes árcédulát kapott. De a montanai kalandhoz hasonlóan egy-egy akciónak köszönhetően kapott új lendületet a Call of Duty: WWII, az Assassin's Creed Origins, a Star Wars Battlefront II és a Rainbow Six: Siege is.

Új játékok

1. God of War
2. Far Cry 5
3. Grand Theft Auto V
4. Call of Duty: WWII
5. Assassin's Creed Origins
6. World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlási csomag
7. Star Wars Battlefront II
8. Rainbow Six: Siege
9. Total War Saga: Thrones of Britannia
10. Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Az első helyet a használt játékok között is egy PS4-exkluzív szerezte meg, méghozzá az Uncharted 4, de Nathan Drake kalandjai olyannyira népszerűek voltak ebben a kategóriában, hogy még az első három részt felújító gyűjtemény is odafért az ötödik helyre. Az open world játékok kötötték le leginkább a használt játékok vásárlóit, ugyanis a két Uncharted és a FIFA 18 mellett kizárólag nyílt világú játékok kerültek a top 10-be.

Használt játékok

1. Uncharted 4: A Thief's End
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 18
4. Watch Dogs
5. Uncharted: The Nathan Drake Collection
6. Assassin's Creed Rogue
7. Assassin's Creed IV: Black Flag
8. Batman: Arkham Knight
9. Fallout 4
10. Far Cry 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)