Hirdetés

A gamerek már a focivébére készülnek

|

Az 576 KByte adatai szerint a megjelenése óta először csúszott le az első helyről a God of War, a toplista élén pedig a világ legjobb focistái váltották.

Hirdetés

Ugyan idén nem kell különálló játékot beszereznie annak a FIFA-rajongónak, aki a világbajnokság izgalmait a saját irányításával is szeretné átélni, úgy tűnik, az EA így is megtalálja a módját, hogy jó üzletet csináljon a torna licencéből.

Hirdetés

Már jóval az oroszországi VB előtt, a múlt héten leakciózták a FIFA 18-at, így még több játékost csalogatva a különleges tartalmakhoz, amik komoly bevételi forrásnak számító Ultimate Team módra is kiterjednek. A promóció pedig itthon is betalált, az 576-nál egyébként is mindig jó helyezéseket szerző játék ismét a dobogó legfelső fokára került. De az új címek között egyébként is a különböző promóciók hódítottak, a GTA V és az Overwatch GOTY kiadása mellett a top 10 mindegyik helyezettje részt vett valamilyen akcióban a múlt héten.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Far Cry 5
3. God of War
4. Just Dance 2018
5. Assassin's Creed Origins
6. Rainbow Six Siege
7. Grand Theft Auto V
8. For Honor
9. Call of Duty: WWII
10. Overwatch GOTY

A használt játékok között ismét feltűnik, hogy egy-egy játékmegjelenés vagy leleplezés kapcsán a játékosok szeretik elővenni az alkotók előző játékait. Minden valószínűség szerint Detroit: Become Human népszerűségét meglovagolva került a hatodik helyre a Beyond: Two Souls, a holnapi Battlefield V bemutató előzetes hype-jának hála pedig mind a BF1, mind a Hardline bekerült ebbe a top 10-be.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto IV
2. Monster Hunter World
3. Halo 5: Guardians
4. Battlefield Hardline
5. Need for Speed
6. Beyond: Two Souls
7. The Elder Scrolls V: Skyrim
8. Assassin's Creed Origins
9. Battlefield 1
10. Hitman The Complete First Season

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)