Hirdetés

Ismét listavezető az Overwatch

|

A második évfordulós eseményre szervezett akciónak hála ismét az 576 KByte heti toplistájának éllovasa lett a Blizzard lövöldéje.

Hirdetés

Még mindig beszédtéma, hogyan próbál néhány kiadó a folytatásokról áttérni a szolgáltatásként folyamatosan bővülő - és így folyamatosan bevételt termelő - címekre, az e heti, az 576 KByte adatai alapján összeállított játékeladási toplista pedig ismét csak megerősíti, hogy részben tényleg ez a modell jelentheti a játékipar jövőjét.

Hirdetés

A legjobb tíz helyezett között három olyan játék is van, ami évekkel a megjelenése után is a top 10 között szerepel a folyamatos frissítéseknek és az akcióknak köszönhetően. Így a listavezető Overwatch mellett ott találjuk a hatodik helyen a rendszeresen patchelt online móddal rendelkező GTA V-öt, a nyolcadik helyen pedig a Rainbow Six Siege-et. A legfrissebb megjelenések közül a Detroit: Become Human a harmadik lett a debütálása utáni héten, a Dark Souls Remastered pedig az utolsó toplistás helyet szerezte meg.

Új játékok

1. Overwatch GOTY kiadás
2. FIFA 18
3. Detroit: Become Human
4. Euro Truck Simulator 2
5. Fallout 4 G.O.T.Y.
6. Grand Theft Auto V
7. Battlefield 1 Revolution
8. Rainbow Six Siege
9. Star Wars Battlefront II
10. Dark Souls Remastered

A használt játékok között a PS-exkluzív címek mellett a Ubisoft játékai voltak a legnépszerűbbek, a legjobban fogyó tíz játék között három Assassin's Creed és két Far Cry-epizód is szerepelt. A PS4-tulajok a Gran Turismo Sport mellett a konzolra újra kiadott Uncharted-részek közül juttattak be kettőt a top 10-be.

Használt játékok

1. Assassin's Creed Origins
2. Battlefield 4
3. Far Cry 4
4. Far Cry 5
5. Gran Turismo Sport
6. Uncharted 2: Among Thieves (PS4)
7. Uncharted 3: Drake's Deception (PS4)
8. Halo 5: Guardians
9. Assassin's Creed Rogue
10. Assassin's Creed Syndicate

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)