Hirdetés

A FIFA 18 ismét bizonyította hazai népszerűségét

|

Az 576 KByte adatai alapján összeállt heti toplistát ismét a focis sorozat aktuális része vezeti, a Top10-be mindössze egyetlen újdonság került be.

Hirdetés

A megjelenéskori rohamnak és a folyamatosan csordogáló eladásoknak köszönhetően a FIFA rendre az élen zárja az éves játékeladási összesítéseket itthon, de a világbajnokságnak köszönhetően még egy löketet kapott a 18-as kiadás. A másfél hónapig tartó akció keretein belül ismét egy hetet listavezetőként zárt a focis játék, amit főleg akciós címek követtek.

Hirdetés

A briteknél az első helyen debütáló Vampyr az 576 KByte adatai szerint csak a negyedik helyen futott be, viszont így is sikerült megelőznie a mindkét, a Sony Days of Play akciójának köszönhetően a top 10-be visszatérő játékot. A maradék listás helyeket a GTA V mellett az EA és a Ubisoft akciós címei foglalták el.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. Rainbow Six Siege
4. Vampyr
5. Detroit: Become Human
6. Battlefield 1 Revolution
7. Far Cry 5
8. Star Wars Battlefront II
9. Horizon Zero Dawn
10. South Park: The Fractured But Whole

A használt játékok e heti toplistáján már meglátszott az E3-as hype, a múlt héten még csak pletykált Doom-folytatás kapcsán többen lecsaptak az első részre, de a Fallout 4, is feltűnt a harmadik helyen az új epizód bejelentése után. De az E3-on szereplő játékok közül a Shadow of the Tomb Raider, az Assassin's Creed Odyssey és a Call of Duty: Black Ops 4 közvetlen elődje is feltűnik a legjobban fogyó tíz használt játék között.

Használt játékok

1. Assassin's Creed Origins
2. The Witcher 3: Wild Hunt
3. Fallout 4
4. Doom
5. Far Cry 5
6. Call of Duty: WWII
7. Rise of the Tomb Raider
8. Assassin's Creed Rogue
9. Uncharted 3: Drake's Deception (PS4)
10. Dead Rising 3

Ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)