Hirdetés

Focisták, katonák és a robotok taroltak itthon

|

Az 576 KByte eladásai alapján a FIFA mellett a Call of Duty és a PlayStation akciói is népszerűek voltak itthon.

Hirdetés

Kell hozzá némi bátorság ahhoz, hogy egy játékot az E3 után dobjon piacra a kiadója, mikor mindenki az év végi és jövő évi játékokról álmodozik. Az igazán ütős újdonságok mellett ilyenkor első sorban akciókkal lehet megszerezni a gamerek figyelmét, ez pedig az 576 KByte adatai alapján kifejezetten jól sikerült egy-egy kiadónak.

Hirdetés

A vébé ideje alatt végig akciós FIFA 18 mellett a szintén kedvezményes Call of Duty: WWII ért be a második helyre, de úgy tűnik, a Sony Days of Play akciója is telitalálat lett, hiszen négy Sony-játék is a top 10-ben végzett. Közülük viszont a legsikeresebb a dobogó legalsó fokáig jutó Detroit: Becom Human lett, pedig az nem is szerepelt az akcióban.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Call of Duty: WWII
3. Detroit: Become Human
4. Grand Theft Auto V
5. God of War
6. Rainbow Six Siege
7. Fallout 4 G.O.T.Y.
8. Far Cry 5
9. Horizon Zero Dawn
10. Nioh

Ami a használt játékokat illeti, az első helyre a Diablo III jutott talán némi meglepetést okozva, bár rossz választásról semmiképp nincs szó, köszönhetően elsősorban a helyi többjátékos módnak. Némi fejvakarást okozhat az is, hogy mindkét Watch Dogs bekerült atíz legjobban fogyó cím közé, annak ellenére, hogy a Ubisoft E3-as előadásán nem került elő egy esetleges folytatás.

Használt játékok

1. Diablo III
2. Watch Dogs
3. Assassin's Creed Origins
4. For Honor
5. Minecraft
6. Halo 5: Guardians
7. Need For Speed
8. Grand Theft Auto V
9. Rise of the Tomb Raider
10. Watch Dogs 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)