Hirdetés

A vébédöntő után is marad a foci a képernyőn

|

Az 576 KByte adatai alapján újabb elsőséget gyűjtött be a FIFA aktuális epizódja, de azért újdonságok is feltűnnek az heti toplistán.

Hirdetés

Az év végi összesítéseket általában komoly előnnyel vezeti itthon köszönhetően az egész éves eladásoknak az EA focis szériája, de az új rész rajtjához közeledve alább szokott hagyni az érdeklődés. A világbajnokság idejére meghirdetett akció miatt viszont az utóbbi hetekben a FIFA 18 a heti toplistán is hasít, ráadásul a dobogó másik két fokára is egy-egy örökzöld cím került fel, így az újdonságok csak az ötödik helytől kezdve tűnnek fel.

Hirdetés

Ezt a pozíciót a Crew 2 tudhatja magáénak két héttel a megjelenése után, rögtön utána pedig a pénteken debütált LEGO The Incredibles következik. A nyolcadik helyen a Crew 2-vel egyszerre (legalábbis PC-n, Xboxon és Switchen) elrajtoló Crash Bandicoot N. Sane Trilogy futott be, de egyre többen tekintenek az új WoW-kiegészítő felé, így a Battle For Azeroth elővásárlási csomagja a kilencedik helyen végzett.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. Rainbow Six Siege
4. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY
5. The Crew 2
6. LEGO The Incredibles
7. Detroit: Become Human
8. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
9. World of Warcraft: Battle for Azeroth elővásárlási csomag
10. Far Cry 5

A használt játékok között ezúttal a Call of Duty lett a befutó, ami az első mellett a kilencedik helyet is megszerezte ebben a kategóriában. De a sztorialapú játékok rajongói is böngésztek az elmúlt évek klasszikusai és az újdonságok között, a Heavy Raint és a Beyond: Two Soulst is tartalmazó gyűjtemény mellett a Fallout 4, a God of War és a Batman: Arkham City is képviselte az egyjátékos címeket.

Használt játékok

1. Call of Duty: Infinite Warfare
2. Assassin's Creed Syndicate
3. For Honor
4. Heavy Rain & Beyond: Two Souls Collection
5. Batman: Arkham City
6. Assassin's Creed Origins
7. Fallout 4
8. Star Wars Battlefront
9. Call of Duty: Advanced Warfare
10. God of War

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)