Hirdetés

Már készülnek a WoW-rajongók az új kiegészítőre

|

Az 576 KByte adatai alapján összeállított eladási toplistán dobogós helyet szerzett a World of Warcraft: Battle For Azeroth előrendelői csomagja.

Hirdetés

Júliusra tényleg beütött az uborkaszezon a játékmegjelenések terén, de sokáig nem fog unatkozni senki, ami annyiban feltűnik az 576 KByte heti eladási adatain is, hogy a harmadik helyet a World of Warcraft nagyjából három hét múlva érkező kiegészítőjének elővásárlási csomagja szerezte meg.

Hirdetés

A dobozosan nemrég megjelent játékok közül a LEGO The Incredibles ezúttal az ötödik, a Sonic Mania Plus pedig a hatodik helyen futott be. De úgy tűnik, a Nintendo Switch is egyre inkább kezdi megvetni a lábát, ugyanis a nyolcadik helyen a Wii U-ról a hibrid konzolra költöző Captain Toad: Treasure Tracker, a tizedik toplistás pozícióban pedig a szintén csak Switchre megjelent Octopath Traveler futott be.

Új játékok

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. World of Warcraft: Battle For Azeroth elővásárlási csomag
4. Rainbow Six Siege
5. LEGO The Incredibles
6. Sonic Mania Plus
7. Mortal Kombat X
8. Captain Toad: Treasure Tracker
9. The Crew 2
10. Octopath Traveler

Ugyan a használt játékok között az első egy Sony-játék lett, a Ubisoft hazai népszerűségére is jó bizonyíték ez a toplista, ugyanis két AC-résszel együtt a kiadó játékai öt helyet szereztek meg a legjobb tízből.

Használt játékok

1. Horizon Zero Dawn
2. Battlefield 4
3. Call of Duty: Black Ops III
4. Assassin's Creed Rogue
5. Dishonored 2
6. For Honor
7. Watch Dogs 2
8. Ghost Recon Wildlands
9. Assassin's Creed Origins
10. Rise of the Tomb Raider

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)