Hirdetés

A múlt hét volt a FIFA 18 utolsó hurrája?

|

Hamarosan itt a következő rész, de a FIFA 18 dobozos akciójának utolsó hete elég volt ahhoz, hogy az 576 KByte adatai alapján ez legyen a legjobban fogyó játék a héten.

Hirdetés

Fontos újdonság nem jelent meg a múlt heti toplista óta, így az 576 KByte adatai alapján összeállt heti top 10 elején nem látunk hatalmas változást. A World of Warcraft: Battle For Azeroth és többi örökzöld cím mellett továbbra is hasított az akciós időszak végéhez érkező elérő FIFA 18. Kérdés, hogy a promóció után mennyien akadnak, akik még beruháznak a tavalyi epizódra.

Hirdetés

A kisebb horderejű nyári megjelenések helyét egyébként több toplistás helyen az akciós játékok vették át, így a Ubisoft promóciójából visszaköszön a South Park: The Fractured But Whole, a Watch Dogs 2, a Far Cry 5 és még a Just Dance 2018 is.

Új játékok

1. FIFA 18
2. World of Warcraft: Battle For Azeroth elővásárlási csomag
3. Grand Theft Auto V
4. Rainbow Six: Siege
5. Just Dance 2018
6. South Park: The Fractured But Whole
7. Far Cry 5
8. LEGO The Incredibles
9. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
10. Watch Dogs 2

A használt játékok között érdemes kiemelni a No Man's Sky harmadik helyét, ami a PS4-re is kiadott Next frissítésnek köszönhetően a harmadik helyre került, pedig egy ideje már nem láttuk ezen a tízes listán sem. Az új játékok listáját vezető FIFA egyébként a használt példányok terén is kifejezetten népszerűnek számít, a lista második és tizedik helyén megtaláljuk a tavalyi és az idei részt.

Használt játékok

1. Grand Theft Auto V
2. FIFA 17
3. No Man's Sky
4. Call of Duty: Advanced Warfare
5. The Evil Within
6. Bloodborne
7. The Evil Within 2
8. Uncharted: The Nathan Drake Collection
9. LittleBigPlanet 3
10. FIFA 18

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)