Hirdetés

Ubiszezon van, de már nem sokáig

|

Az 576 KByte eladási adatai alapján összeállított lista is arról árulkodik, hogy egy ideje nem volt nagyobb játékmegjelenés, de egy fontos rajthoz közel állunk.

Hirdetés

Ahogy arra egy hete tippeltem, két és fél hónap folyamatos akció után és mindössze szűk két hónappal a következő rész megjelenése előtt érthetően komolyan visszaesett a FIFA 18 iránti érdeklődés, ami az 576 KByte adatai alapján összeállított eladási toplistán is megmutatkozott. A megüresedett trónt az örökzöld Grand Theft Auto V vette át, de más nyertesei is voltak az elmúlt hétnek.

Hirdetés

Továbbra is az élmezőnyben van a jövő héten megjelenő World of Warcraft: Battle For Azeroth elővásárlási csomagja. A Ubisoft is nagyot ment, ugyanis jelenleg futó, dobozos játékokra vonatkozó akciójukból mind az öt játék bekerült a top 10-be.

Új játékok

1. Grand Theft Auto V
2. World of Warcraft: Battle For Azeroth
3. Just Dance 2018
4. Watch Dogs 2
5. Rainbow Six Siege
6. South Park: The Fractured But Whole
7. FIFA 18
8. The Crew 2
9. Far Cry 5
10. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

A francia kiadó játékai olyannyira népszerűnek bizonyultak, hogy a használt játékok között is besöpörték az első három helyet. A korábbi toplistákhoz hasonlóan ezúttal is képviseltetik magukat a legjobban fogyó címek között a PlayStation-exkluzív játékok, a Horizon: Zero Dawn mellett ezúttal a Detroit: Become Human is a legkapósabb címek között végzett.

Használt játékok

1. Rayman Legends
2. Assassin's Creed III
3. Assassin's Creed Origins
4. Call of Duty: Black Ops III
5- Battlefield 4
6. Just Cause 3
7. Horizon zero Dawn
8. Detroit: Become Human
9. Call of Duty: Modern Warfare 2
10. Rise of the Tomb Raider

Ti vettetek valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)