Hirdetés

Mindenki készen áll a WoW-kiegészítőre?

|

Ugyan csak ma éjszaka fog megjelenni a teljes változat, már a múlt hét eladási adatai alapján is a World of Warcraft: Battle For Azeroth vezeti az 576 KByte eladási toplistáját.

Hirdetés

Ugyan sokaknak nem jött be a World of Warcraft új kiegészítőjének felvezető története, a felfokozott érzelmek azt mutatják, hogy a WoW rajongótábora még mindig népes és elkötelezett. Így nem olyan meglepő, hogy az 576 KByte adatai szerint a múlt héten a Battle For Azeroth elővásárlási csomagja volt a legkelendőbb szoftver.

Hirdetés

Így a dobogó második fokára szorult az örökzöldnek számító GTA V, amit főleg a végéhez közeledő Ubisoft-akcióban szereplő játékok követnek. Ezek mellett a FIFA 18, a Sims és a szintén időszaktól függetlenül kifejezetten sikeres Rainbow Six Siege fértek be a top 10-be.

Új játékok

1. World of Warcraft: Battle For Azeroth elővásárlási csomag
2. Grand Theft Auto V
3. Just Dance 2018
4. South Park: The Fractured But Whole
5. FIFA 18
6. Far Cry 5
7. Watch Dogs 2
8. Rainbow Six Siege
9. The Crew 2
10. The Sims 4

A használt játékok között igazán változatos lett a legjobban fogyó címek listája, akad itt gyerekbarát platformertől árkád versenyjátékon keresztül a kőkemény verekedős játékig minden. Az első helyet pedig valahogy a Rayman Legends kaparintotta meg.

Használt játékok

1. Rayman Legends
2. Need For Speed Most Wanted (2012)
3. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
4. FIFA 17
5. Injustice: Gods Among Us
6. Mafia III
7. Minecraft
8. Rayman Origins
9. Batman: Arkham Knight
10. Battlefield 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)