Hirdetés

Elsőként intették le az idei F1-játékot

|

Ugyan az 576 heti toplistáján ezúttal is az akciójátékok vannak többségben, a legnépszerűbb mégis a Codemasters nemrég debütált versenyjátéka lett.

Hirdetés

Ugyan nem minden évben volt kirobbanó siker a Codemasters hivatalos F1-játéka, az idei változattal a játékba érkezett változások látszólag betaláltak a rajongóknál. Így a brit piachoz hasonlóan az 576 KByte eladási toplistáján is az első helyre érkezett az F1 2018.

Hirdetés

A szigetország trendjeivel való hasonlóság viszont itt nagyjából véget is ér, hiszen az ott a második helyen nyitó PES 2019 helyett a FIFA tartotta meg a dobogó második fokát, a GTA V-öt, illetve a Ubisoft és az EA akciós kínálatát megelőzve.

Új játékok

1. F1 2018
2. FIFA 18
3. Rainbow Six Siege
4. Grand Theft Auto V
5. The Crew 2
6. Far Cry 5
7. The Sims 4
8. Assassin's Creed Origins
9. Star Wars Battlefront II
10. Battlefield 1

A használt játékok között egy, a Forma-1 játékfeldolgozásában rejlő lehetőségekhez képest jóval árkádosabb versenyélmény, a Need For Speed Hot Pursuit szerezte meg az első helyet, megmutatva, hogy a rajongók még mindig vágynak egy jó részre a legendás sorozattól. Ez a top 10 egyébként a szokásosnál is jobban a régebbi klasszikusokról szól, az utóbbi évből nem is találunk játékokat a listán.

Használt játékok

1. Need For Speed Hot Pursuit
2. Battlefield 4
3. Dead Island
4. Rayman Legends
5. Mafia III
6. LEGO Marvel's Avengers
7. Call of Duty: Ghosts
8. Fallout 4
9. Call of Duty: Black Ops
10. Darksiders 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)